Human Interact

Samen betrokken bij mensen

Mamma, zei het jongetje, waarom hebben alle dingen een naam?
Omdat je een naam hebt kan ik je roepen, zei ze na even te hebben nagedacht.
Als ik je naam roep kun je bij me komen.
Als je bij me komt kan ik je vastpakken, ruiken en voelen.
Als ik je gevoeld heb kan ik je weer los laten.
Daarom hebben alle dingen een naam. (Wibe Veenbaas)

Deze tekst spreekt me aan als onderlegger in mijn werk. Zaken bespreekbaar maken, zaken uit de onderstroom, zaken die kwetsbaar zijn en kwetsbaar aanvoelen. O zo nodig om echt contact te hebben en vandaar uit te bewegen en te ontwikkelen.

Yvonne Veenendaal (1961)

Sinds 1995 ben ik werkzaam op het gebied van (team)coaching, training en opleiden.
Ik sta voor ruimte, groei en ontwikkeling. Door oude muren af te breken komt er zicht op een nieuwe horizon. Mijn specialismen zijn persoonlijke groei, effectiviteit en communicatie binnen de
samenwerking.

Na een opleiding tot jeugdwelzijnswerker werkte ik van 1983 tot 1995 als begeleidster en leidinggevende in woonvoorzieningen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Al snel werd duidelijk dat ik ‘iets heb’ met medewerkers, groepen en hun ontwikkeling. Vanaf dat moment begon ik me dan ook te ontwikkelen als (team)coach, trainer en opleider.

Hoe werk ik?

Warm - Betrokken - Energiek, dat zijn woorden die bij mij passen en die mensen vaak gebruiken om me te beschrijven.

Als kind hield ik van water. Ik kon erop dobberen en ook onder water viel er veel te zien. Eigenlijk werkt coaching net zo: kijken wat er onder het oppervlak leeft, waarom de mens doet zoals hij doet. Ontspannen onderzoeken en tegelijk ook de diepte in. Zonder oordeel benoem ik wat ik zie. In een veilige sfeer weet ik deelnemers te prikkelen en te inspireren om met hun leervragen en dromen aan de slag te gaan om vervolgens met de behaalde successen en ontdekkingen uit de coaching koers te kiezen.

Als Human Interact ben ik sinds november 2019 ingeschreven in het CRKBO.

Bekijk ook mijn Linkedin.

Locatie impressie