Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Referenties

Het is altijd fijn om te weten wat klanten van mijn werkwijze vinden en wellicht dat jij het ook prettig vind om hun ervaringen te lezen. Vandaar dat ik op deze pagina een aantal referenties publiceer.

Wil je zelf een reactie achter laten? Stuur me dan een email met je ervaring, dan publiceer ik deze hier.

 • Improviseren

  Knap Yvonne hoe jij weet te improviseren met de stof en weet te benoemen wat je ziet.

  Huug

 • Jezelf zijn

  Jouw manier van jezelf zijn maakte dat ik ook meer van mezelf heb willen laten zien.

  Patrick

 • Constructieve feedback

  Dank voor je scherpe observaties, je openhartigheid, je altijd vriendelijke blije blik. Je gaf me steun en erkenning.

  Annemieke

 • Rustig en geruststellend

  Yvonne van jou neem ik mee: je rustige en geruststellende wijze van coachen, je zorgvuldige benadering en verbinding.

  José

 • Passie

  Do it with 

  PASSION 

  Or not at all!

  Yvonne: ‘Passion/Passie’, ik bewonder de passie waarmee jij het coachvak uitdraagt. Dit inspireert en maakt het uitdagend. Geen drempels, geen schroom, wat fijn om jezelf bij jou te kunnen zijn.

  Nicolette

 • Transformatie

  Ik heb de vlinder bij jou uitgekozen omdat het symbool staat voor transformatie: ‘elke dag transformeren we, elke dag veranderen we’. Tijdens jouw coaching heb ik dit zelf ervaren. Dank je wel voor de ruimte en warmte van jou hiervoor. Deze periode heeft vertrouwen gegeven.

  Anoniem

 • Betrokkenheid en vertrouwen 

  Yvonne ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt, waarbij je me geholpen hebt. Je betrokkenheid, de veiligheid, het vertrouwen en je heldere feedback. Vooral de mogelijkheid en openheid tot feedback beiderzijds heb ik erg gewaardeerd. Het kunnen ervaren dat wie ik ben goed genoeg is gaf mij de ruimte om naar mezelf te kunnen kijken, me open te kunnen stellen en te leren.

  Ingrid

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren